La borsa d'oportunitats / M'ofereixo

M'OFEREIXOMecanització

Sóc un noi amb moltes ganes de treballar i m’agradaria entrar a formar part d’una empresa relacionada amb els estudis els quals estic cursant.

Cal tenir en compte que m’haig de desplaçar amb transport públic i, per tant, m’agradaria poder treballar a Vic.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Mecanització (La Salle - Manlleu)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat: Jornada completa durant l'estiu.
Disponible

M'OFEREIXOElectromecànica de Vehicles

Sóc un noi responsable i extrovertit. Tinc facilitat amb el treball en equip i moltes ganes i predisposició per aprendre. Estic apunt de finalitzar els meus estudis de mecànica de vehicles i m’agradaria accedir a una empresa per tal de posar en pràctica els coneixements adquirits en el centre educatiu, m’agraden tot tipus de vehicles i crec que puc adaptar el meu treball a tots ells.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles (Institut Comte de Rius - Tarragona)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat: jornada parcial durant el curs escolar o completa durant el període de vacances.
Disponible

M'OFEREIXOMecanització

Sóc un noi tranquil i vull posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant el curs escolar. M’agradaria treballar en una empresa del sector del metall, encara que estic obert a altres propostes. Tinc moltes ganes d’aprendre.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Mecanització (La Salle - Manlleu)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat: Jornada completa durant l'estiu i matins durant el curs escolar.
Disponible

M'OFEREIXOMecanització

Tinc ganes de començar a agafar experiència en el terreny laboral i incorporar-me en aquest nou món aplicant els coneixements adquirits.

M’agradaria treballar en una empresa del sector del metall portant a terme activitats de mecanització, tasques de mecànic industrial. M’agrada molt el que estic estudiant i tinc ganes de poder conèixer el dia a dia d’aquest ofici.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Mecanització (La Salle - Manlleu)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: M’agradaria trobar feina a jornada parcial mentre estic acabant els estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Mecanització. Un cop finalitzats aquests estudis m’agradaria poder trobar feina a jornada completa.
Disponible

M'OFEREIXOManteniment Electromecànic

Estic molt motivat per poder començar a treballar i posar en pràctica els coneixements adquirits durant aquest temps a l’aula.

M’agradaria treballar en una empresa realitzant tasques de manteniment electromecànic, els estudis que estic cursant.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Manteniment Electromecànic (IES Vic - Vic)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: M’agradaria trobar feina a mitja jornada durant el curs escolar. També m’agradaria treballar a jornada completa durant l’estiu o un cop finalitzats els estudis.
Disponible

M'OFEREIXOActivitats Comercials

Sóc un noi responsable i amb moltes ganes d’aprendre. Vull posar en pràctica els coneixements teòrics que estic adquirint en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials: finalment estic estudiant l’ofici al qual sempre m’he volgut dedicar.
M’agradaria treballar en un supermercat o en un establiment, considero que són equipaments molt enfocats al meu sector: el sector comercial.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials (IES Vic - Vic)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: Estic buscant feina a jornada parcial de tardes durant el curs escolar.
Un cop finalitzats els estudis i durant la temporada d’estiu, m’agradaria treballar a jornada completa.
Cal tenir en compte que sóc de Tona i, depenent del lloc on estigui situada l’empresa, depenc dels horaris de l’autobús per anar i tornar.
Disponible

M'OFEREIXOGestió Administrativa

Sóc una persona responsable i amb ganes d’aprendre. M’agradaria treballar en una empresa portant a terme tasques administratives ja que són les que estic aprenent en el Cicle de Grau Mitjà que curso de Gestió Administrativa.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa (La Salle - Manlleu)
Estat Estudis: Cursant 1r Curs
Disponibilitat horària: Estic buscant feina a jornada parcial durant el curs escolar durant els matins: estudio de 17.30h a 22.00h.
Un cop finalitzats els estudis i durant la temporada d’estiu, vull treballar a jornada completa.
Disponible

M'OFEREIXOInstal·lacions Telecomunicacions

Ara que he finalitzat els estudis, m’agradaria accedir a una empresa relacionada amb audiovisuals per tal d’adquirir nous coneixements i començar a tenir la meva experiència en el món laboral.

Pel que fa a la meva experiència professional, puc dir que –actualment- estic portant a terme la Formació en el Centre de Treball en el Teatre Atlàntida de Vic. Aquesta tasca m’ha ajudat a poder aplicar els coneixements treballats a l’aula, en el dia a dia de la meva professió.

 Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Instal·lacions de Telecomunicacions (IES Vic - Vic)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat completa a partir del 22 de juny, excepte alguns caps de setmana.
Disponible

M'OFEREIXOSistemes Microinformàtics i Xarxes

Els meus estudis giren entorn la informàtica, la meva gran passió. Així doncs, m’agradaria poder entrar a treballar en una empresa la qual em permetés posar en pràctica els coneixements apresos a classe i seguir aprenent amb el dia a dia de l’ofici.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (INS Cirviànum - Torelló)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Mitja jornada durant el curs escolar, vull estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior i m’agradaria compaginar feina i estudis.
També estic interessat en treballar a jornada completa durant els mesos d’estiu.
Disponible

M'OFEREIXOSistemes Microinformàtics i Xarxes

Sóc una persona responsable i amb facilitat pel treball en equip. Considero que em resulta fàcil adquirir nous coneixements. Estic molt motivat per poder entrar en el món labora.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (La Salle - Manlleu)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat horària de matins durant tot l’any. Jornada completa durant l'estiu.
Disponible

M'OFEREIXOManteniment Electromecànic

Vull posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs i començar a desenvolupar experiència en el món laboral. M’agraden els estudis que estic cursant i, amb el meu primer treball en el sector, espero aconseguir una motivació extra per seguir estudiant en un futur.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Manteniment Electromecànic (IES Vic - Vic)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat: Jornada completa a l'estiu i matins durant el curs escolar matins.
Actualment ja he acabat els estudis, només tinc pendents les pràctiques curriculars.
Disponible

M'OFEREIXOCuiner

La meva passió sempre ha estat la cuina. Actualment, estic buscant feina en un restaurant per tal de prendre experiència i poder conèixer el dia a dia de la meva futura professió.Estudis: Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia (Escola d' Hostaleria d'Osona - Tona)
Estat Estudis: Cursant 2n Curs
Disponibilitat horària: Disponibilitat durant caps de setmana.
No disponible